Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HardSurvival] [WL] [1.4.2] Grajmy razem!

Veriael

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym przedstawić wam serwer dedykowany minecraft 1.4. Na serwerze tym gramy razem , pomagamy sobie. Serwer nie posiada pluginów, to tak zwana Vanila. Jest WL - aby się dostać musisz być osobą naprawdę ogarnięta, mieć 13 lat oraz znać podstawy ortografii.

Ip: Podam później.

Rodzaj: Survival

Trudność: Hard

Potwory: Tak

Zwierzęta: Tak

Nether: Tak

Pvp: Tak

Premium: Nie wymagane.

Wzór podania:

Nick:

Imię:

Znajomość minecrafta:

Czy ogarniasz ortografię?

Coś o sobie:

Przyjmę tylko 2 osoby.

Powodzenia!

Opublikowano

Nick:CWH1T

Imię:Bartosz

Znajomość minecrafta:10/10

Czy ogarniasz ortografię?:tak

Coś o sobie:Chłopak z chęcią zagrać z ogaram. Jestem ogarniety mam skype.Zbuduje pare fajnych rzeczy.Interesuje sie sportem.Jednym Słowem ,,Chłopak z Pasją" :P

POPRAWIONE

Mahumad_eune_23_2_logo.png

Opublikowano

Nick:NezI

Imię:Jakub

Znajomość minecrafta:Długo ok.1rok

Czy ogarniasz ortografię?:ta czasami sie pomyle ale jest ok

Coś o sobie:Chciałbym zagrac na tym serwie poniewaz przez pomylske dalem na nowa wersje i nie moge cofnac i szuakm serwa noo i co dalej chcial bym miec range ''Budowniczy'' tak jak na innych serwach moge pokazac jak buduje itp..

Opublikowano

Nick: Stone

Imię: Piotrek

Znajomość minecrafta: Spora, dość dużo gram w minecrafta, a nawet od Alphy. ;]

Czy ogarniasz ortografię? Ta.. =P

Coś o sobie: Lubię w wolnym czasie pogrywać minecrafta, gram także w bfa, lubię rozgrywkę z komunikatorem oraz jak ktoś jest ogarnięty .

^,^

#3down

Niezły spam.

Opublikowano

Nick:Dobry99

Imię:Patryk :)

Znajomość minecrafta:Oj dobrze znam gram od 1.4 bety :D

Czy ogarniasz ortografię?9/10

Coś o sobie:Lubie grać w piłkę ręczna i noge i interesuje sie informatyka :D

sygnatura3.png

Opublikowano

Witam. Chciałbym przedstawić wam serwer dedykowany minecraft 1.4. Na serwerze tym gramy razem , pomagamy sobie. Serwer nie posiada pluginów, to tak zwana Vanila. Jest WL - aby się dostać musisz być osobą naprawdę ogarnięta, mieć 13 lat oraz znać podstawy ortografii.

Ip: Podam później.

Rodzaj: Survival

Trudność: Hard

Potwory: Tak

Zwierzęta: Tak

Nether: Tak

Pvp: Tak

Premium: Nie wymagane.

Wzór podania:

Nick: kita

Imię: Weronika

Znajomość minecrafta:

Czy ogarniasz ortografię? Pewnie , że tak. ;)

Coś o sobie: Mam 14 lat, jestem dziewczyną... i tyle ;p

Przyjmę tylko 2 osoby.

Powodzenia!

Opublikowano

Nick: Pedovsky69

Imię: Krzysiek

Znajomość minecrafta: Gram w MineCrafta od 1.2.6 alpha, i od 1.7.3 na różnych modyfikacjach (np. Tekkit).

Czy ogarniasz ortografię?: Oczywiście =Đ

Coś o sobie: Nazywam się Krzysiek, mam 14 lat. Interesuję się informatyką jak i również grami komputerowymi typu CStrike, Minecraft i nie tylko... Czasem lubię pograć w piłkę ręczna / nożną i siatkę :)

Opublikowano

Nick: Hubsio

Imię: Hubert

Znajomość minecrafta: Myślę, że dobrze znam tą grę.

Czy ogarniasz ortografię? Tak, ale mogą mi się zdarzać drobne błędy.

Coś o sobie: Lubie grać w minecrafta, słucham rapu (m. in. WSRH) i interesuję się informatyką

Opublikowano

Jutro rano napiszę kto się dostał i podam tym osobom ip. Jak narazie nie podjąłem decyzji. Piszcie podania dalej , wszyscy mają jeszcze szansę.

podaj skype jak masz albo ts3 na jakim siedzisz

Mielu weź teraz powiedz bo bardzo mało jest serwerów na 1.4.2

Opublikowano

Nick: maximus1

Imię: Krystian

Znajomość minecrafta: 4-5lat

Czy ogarniasz ortografię? Oczywiście ale mogę się troszkę pomylić bo mi klawisz D czasami się zacina.

Coś o sobie: Lubie Grać w Piłkę nożną . W minecrafta. zajmuje się informatyką oraz (sponsoring-Dopiero zaczynam się na ten temat uczyć ale już coś na ten temat wiem) nie lubię natrętnych adminów którzy dają graczom itemy albo upraszczają grę. Mam skype oraz jestem ogarnięty. Jak serwer wyjdzie na dedyka bez WL będę mógł zaprosić wiele osób.

Mój numer tel. 674296792 :rolleyes:

Opublikowano

Nick : Orzzech

Imię Marcel

Znajomość Minecrafta : Gram od bety 1.4 ogarniam bardzo dobrze Wojny gildi więc w przyszłości mozemy zagrać na takowym severze ( szczegóły mogę podać po dodaniu )

Czy Ogarniam ortografię? Tak. Ale nie robie polskich znakow bo mi sie nie chce mysle ze to nie powinno przeszkadzać.

Coś o mnie. Interesuję się informatyką. W minecrafta gram prawie codziennie i znam bardzo dobrze wojny gildi o czym juz wspominalem , lubie grac tez czasami czyste survivale Gdzie robimy male wioski itp..

Opublikowano

1

Nick: maximus1

Imię: Krystian

Znajomość minecrafta: 4-5lat

Czy ogarniasz ortografię? Oczywiście ale mogę się troszkę pomylić bo mi klawisz D czasami się zacina.

Coś o sobie: Lubie Grać w Piłkę nożną . W minecrafta. zajmuje się informatyką oraz (sponsoring-Dopiero zaczynam się na ten temat uczyć ale już coś na ten temat wiem) nie lubię natrętnych adminów którzy dają graczom itemy albo upraszczają grę. Mam skype oraz jestem ogarnięty. Jak serwer wyjdzie na dedyka bez WL będę mógł zaprosić wiele osób.

Mój numer tel. 674296792 :rolleyes:

jak by się nr nie zgadzał to sory ale pisałem z pamięci
Opublikowano

Nick:GGGe1

Imie:Wiktor

Znajomość Minecraft'a: Znam dość dużo ciekawostek oraz podstawowych rzeczy

Czy ogarniasz ortografie: Znam zasady ortografi ale jak raz za czas sie pomyle poprawiam sie

Coś o sobie: Lubie grać w różne gry komputerowe m.in.: Minecraft, Terraria, Call Of Duty. Dużo czasu spędzam na dowiadowywaniu się czegoś o komputerze oraz nowowydanych gier. Interesuje się piłką nożną oraz informatyką. Jeśli chodzi o piłke nożną to gram w klubie TS Rybitwy, która jest w 4 lidze. W wolnym czasie spotykam się z kolegami oraz chodze na treningi. Mieszkam w Krakowie i uczęszczam do 1 gimnazjum i chodz do klasy humanistycznej. Oczywiście posiadam TS3, Skype, Mumble, Ventrila itp...

Proszę o pozytywne rozpaczenie mojego podania. Z góry dziękuje.

okojn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...